Τρόποι Πληρωμής

 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα της η ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ Ε.Π.Ε. δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας SSL-256 bit, τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρική πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.

  • Πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρωμή με μετρητά την ώρα της παράδοσης των προϊόντων στο άτομο που θα σας τα παραδώσει..

Το κατάστημα μας δέχεται πληρωμές με αντικαταβολή έως το ποσό των 500 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Σε διαφορετική περίπτωση μεγαλύτερου ποσού των 500 € οι παραγγελίες θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Πληρωμή μέσω τραπέζης (Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό)
  • Πληρωμή μέσω Πιστωτικής / Χρεωστικής  Κάρτας

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς της Τράπεζας  που συνεργαζόμαστε :

  • Alpha bank : IBAN: GR5401401150115002320012835  –  Δικαιούχος: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ Ε.Π.Ε. / Δ.Τ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με στο info@techgadget.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

 

GreekEnglish
Το καλάθι σας
0
X
Αρέσει σε %d bloggers: