ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα της η Δ. ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ – Χ. ΤΣΟΛΑΚΑΚΗ Ο.Ε. δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας SSL-256 bit, τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρική πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.

  • Πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρωμή με μετρητά την ώρα της παράδοσης των προϊόντων στο άτομο που θα σας τα παραδώσει..

  • Πληρωμή μέσω Πιστωτικής / Χρεωστικής  Κάρτας

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των τραπεζών  που συνεργαζόμαστε :

  • Alpha Bank : IBAN : GR5401401150115002320012835
  • EuroBank : IBAN : GR9802602040000260201361345
  • Δικαιούχος : Δ. ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ – Χ. ΤΣΟΛΑΚΑΚΗ Ο.Ε.

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με στο info@techgadget.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

Σημείωση:  Με πληρωμή από διαφορετική τραπεζα Alpha Bank ή Eurobank, θα πρέπει να επιλέξετε, τα τραπεζικά έξοδα να επιβαρύνουν εσάς μόνο. 

 

Το καλάθι σας
0
* * *